Следвайте Гласове в ТелеграмПритеснения в Москва, че Пригожин може да сложи

...
Следвайте Гласове в ТелеграмПритеснения в Москва, че Пригожин може да сложи
Коментари Харесай

Разузнавателни данни на НАТО: Генералният щаб на руската армия и спецслужбите подпомагат преврата на Вагнер

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Притеснения в Москва, че Пригожин може да постави ръка на АЕЦ и нуклеарни боклуци

Генералният щаб на съветската войска, Главното разследващо ръководство и Федералната работа за сигурност (наследник на комунистическото КГБ) взаимодействат с групата " Вагнер " на Евгений Пригожин в преврата в Русия.

До този извод са стигнали разследващите служби на страните от НАТО на база на своя оперативна информация от Москва. Тези заключения към този момент са споделени с държавните управления на страните от Алианса, в това число и България, научи " 24 часа ".

Че армията, разузнаването и ФСС спомагат с Вагнер в опита за прелом говорела странната им бездейност при напредването на наемниците на Пригожин към Москва. Според непотвърдени към момента данни силите на " Вагнер " към този момент са на по-малко от 80 километра от съветската столица и се придвижват по автомагистралите откъм Ростов и Воронеж. Като се твърди, че " Вагнер " са заобиколили Воронеж, а армейски елементи, които е трябвало да спрат напредването им, са се включили към хората на Пригожин.

Ръководствата на генералния щаб и на ФСС са заявили преданост към президента Владимир Путин, само че работят повече от нерешително, открили западните разузнавачи. По този метод при крах виновността ще бъде хвърлена напълно върху Пригожин.

Очаква се до дъно лоялни на Путин да останат Россгвардия, дивизия " Джержински " на вътрешните войски и чеченците на Рамзан Кадиров.

Ситуацията по фронта в Украйна също е извънредно нестабилна, показвали още разследващите данни.

А по висшите етажи в Москва са почнали да разискват проект за деяние, в случай че складове за нуклеарни боклуци или някоя АЕЦ попадне в ръцете на " Вагнер ".

Инфо: " 24 часа "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР